Over ons

Wineboutique & Spirits B.V.

Midden in het financïele epicentrum van Nederland “De Amsterdamse Zuidas” is sinds september 2014 onze Wineboutique & Spirits gevestigd. Een plek voor veeleisende en kwaliteits bewuste klanten maar ook voor de forens die snel nog een lekker flesje mee naar huis wil nemen.

Onze winkel heeft een uitgebreid en breed assortiment wijnen alsmede gedistilleerde dranken. Een lekkere soepele wijn uit Argentinie voor ’s avonds op de bank tot en met een ‘premium brand’ Bordeaux Mouton Rothschild voor een special diner met intimi. Van de steppen in de Balkan tot aan de outback in Australie, het staat bij ons in de winkel.

U wordt altijd geholpen door 3 ervaren vinologen zodat er altijd een goed advies gegeven zal worden. Zij kennen het assortiment van haver tot gort en kunnen uw wensen altijd goed vertalen in een succesvolle aankoop . Uiteraard verpakken wij uw wijn of top whisky tot een prachtig kado om aan uw goede relatie weg te geven . Wij doen onze uiterste best om u als klant goed te leren kennen en altijd te anticiperen op uw speciale wensen.

Daarnaast staan er 2 koelkasten goed gevuld klaar om uw favoriete champagne, prosecco of witte wijn direct koel te serveren. Ideaal voor de vrijdagmiddagborrel (thuis of op kantoor) .of om een geslaagde opdracht te vieren.

Onze premium wijnen worden altijd in een klimaatkast op de ideale bewaartemperatuur opgeslagen.

Wij leveren binnen de regio Amsterdam gratis thuis vanaf 12 flessen en wij versturen tevens uw pakketje in binnen- en buitenland. Daarnaast leveren wij binnen de Zuidas altijd a la minute !